Jak mít perfektní svatbu s dokonalou dřevěnou výzdobou

Ne že by i ženich neměl právo do příprav zasahovat, ale ruku na srdce – který chlap o svatebním dni snil již od malička a představoval si, jak jde uličkou posypanou květinami? (A přizná to?) Je nám tedy jasné, že všechno to plánování a detaily jsou více méně na tobě, milá nevěsto. Ale neboj, my tě v tom nenecháme! O tvých představách již nějakou tu svou máme a víme, co přesně budeš potřebovat… A možná tě i něčím inspirujeme. Tak co, dáme se do toho?

Nasměruj svatební hosty a předejdi chaosu

Určitě chceš, aby byl tvůj den jedinečný a dokonalý od začátku do konce, jenže natěšení hosté mohou ze svatby udělat takový menší chaos, na který jistě nebudeš mít nervy. A mezi oblékáním a líčením nejspíš ani čas. Jenže hostům je třeba neustále připomínat, kam a kdy mají jít, a co se tam bude dít. Samozřejmě můžeš požádat vaše svědky, aby se ujali role informátorů, ale proč jim přidělávat práci, když úplně postačí na pozemku umístit cedule?

Nemáme teď ale na mysli papírovou A4 s vytištěným programem. Máš přece lepší styl. Co kdybyste hosty přivítali krásnou dřevěnou cedulí s vašimi jmény a datem svatby? Později vám může sloužit jako připomínka vašeho velkého dne, nebo ji můžete vydražit ve svatební aukci. Peníze navíc na svatební cestu se určitě budou hodit. Ty by vám, mimochodem, hosté mohli věnovat do decentní dřevěné truhličky, co ty na to?

 

 

TIP: Dřevěné cedule můžeš využít na cokoliv. Program, fotokoutek, toalety, raut, …Tvé fantazii a potřebám se meze nekladou a my ti rádi vyrobíme úplně cokoliv, na co si vzpomeneš!

 

Naservíruj hostům dokonalou atmosféru

Praktickou část již máme vyřešenou, je tedy čas na detaily, které tvoji svatbu doladí k dokonalosti. Vymysleli jste si opravdu speciální menu o několika chodech? Co takhle si ho nechat vypálit do dřeva a umístit ho na každý stůl? Jelikož menu může být oboustranné, na druhé straně můžete připomenout program svatby. Však opakování... No znáš to.   Dřevěná meníčka lze využít i u rautů či na vámi placené drinky na baru.

Kromě meníčka by na stole určitě neměla chybět výzdoba. Aby se nepoškodily ubrusy, květiny může tvůj přípravný tým rozmístit do dřevěných květináčů či na podložky. Takové podtácky s vašimi iniciály vyrobené z kmene jsou mimochodem děsně boho! A chceš-li, aby vám to tam ještě více zavánělo romantikou, vyrobit ti můžeme i nějaké svícny, které dodají svíčkám větší stabilitu a vaší svatbě další úroveň.

 

 

A víš, co ještě? Aby nikdo neměl pochyb o tom, čí ta svatba opravdu je, pohrát si můžeme i s vašimi jmény. Rozmístit jednotlivé skupiny písmenek lze jak po svatebním salónku, tak i po zahradě. Když kolem nich ještě budou omotaná malá světýlka, bude to po setmění opravdu nezapomenutelná podívaná!

Vytvořit ti ale můžeme i klasické nápisy „Mr. & Mrs.“ či hezky česky „Pan & Paní“. A pokud se do toho chceš fakt opřít, pak malé dřevěné jmenovky pro každého hosta jsou milým detailem a pomohou i se zasedacím (ne)pořádkem. Jak vidíš, máme se svatbami již nějaké zkušenosti!

Nezapomenutelné svatební fotky

Svatební den hrozně rychle uteče a pokud máte s partnerem hodně hostů, je možné, že se nestihnete dostatečně věnovat všem. Co kdybyste tedy každému věnovali kousek místa na vaší dřevěné svatební fototabuli? Ať vědí, že jsou pro vás důležití! A abyste měli o přítomnosti vašich přátel důkaz i po svatbě, doporučujeme někde vytvořit útulný fotokoutek. Pro větší fotogeničnost ho můžete vyzdobit květinami a dřevěnými dekoracemi. Například nejrůznější zábavné nápisy hosté jistě rádi využijí! Ty ti vytvoříme podle tvého přání nebo si můžeš vybrat už z našich nápadů.

Dřevěné detaily, které hosté (jen tak) nevidí

Na tvé svatbě se budou hosté dobře bavit, o tom nemáme pochyb. Nezapomínejme ale, proč tam vlastně budou. Tím nejdůležitějším bodem na programu není jídlo či zábavné hry, je to výměna prstýnků! A tenhle krátký moment, která vás spojí na věčné časy, si zaslouží něco speciálního. Rádi vám na prstýnky vyrobíme dokonalou dřevěnou krabičku či tácek. Ze dřeva ale může být i tác na manželský přípitek. Věř, že na fotkách to bude vypadat opravdu stylově!

A abychom tedy nezapomněli na ty hosty, kteří budou svědky spojení vašich životů… Určitě byste chtěli, aby si z vaší svatby odnesli něco na památku. Věříme, že takový dřevěný zápisník s gravírováním by byl skutečně jedinečným dárkem! A když dovnitř ještě každý osobně napíšete poděkování za příchod, budete k němu muset jistě přidat i kapesníčky. A ty se, mimochodem, dají schovat do stylových dřevěných zásobníku a rozmístit na stoly, ať je mají hosté po ruce. Na tak krásné svatbě totiž nemůže zůstat ani jedno oko suché!

 

 

Svatba přesně podle tvých představ

Ne že bychom neměli dostatečně velkou fantazii, ale do hlavy ti nevidíme. Nenašla-li jsi tedy u nás své vysněné doplňky, určitě to nevzdávej a ozvi se nám! Rádi ti dřevěné dekorace na tvou svatbu snů vytvoříme přesně podle tvých představ na zakázku. Svatbu budeš mít při troše štěstí v životě jen jednu, takže si zasloužíš všechno naprosto perfektní!

 P.S.: Svatební fotoalba také umíme a rádi ti nějaké vyrobíme.