Lysá hora – královna naší domoviny u tebe doma

Lysá hora je nejen královnou Beskyd, ale především našich slezských srdcí. Bez pohledu na její panorama si náš život prostě už nedokážeme představit! A protože věříme, že takových patriotů či milovníků naší krajiny je v Česku více, vytvořili jsme pro tebe unikátní dřevěný obraz, díky němuž budeš mít její královskou výsost pořád na očích. Rádi bychom ti tuto naší první dámu našeho e-shopu trochu představili…

Něco na té hoře je

Pokud patříš mezi nadšené vyznavače pěší turistiky, pak Lysou horu jistě už znáš jako své boty. A pokud ne, tak už na nic nečekej a vydej se na cestu! Jsme si totiž jistí, že procházka po zalesněných cestičkách až k televizní věži pro tebe bude přesně takový zážitek, který si budeš chtít později připomínat. A třeba právě originálním kouskem na zeď, který tohle čarokrásné místo zobrazuje.

Lysá hora jako vkusný doplněk plný vzpomínek

Vytvořit obraz Lysé hory, který ji zachytí v celé její kráse a majestátnosti, nebylo jen tak. S tou myšlenkou jsme si hráli opravdu dlouho a vyzkoušeli jsme mnoho nápadů. Výsledný produkt prostě musel být naprosto perfektní, to je jasné. A pak Martin stvořil své první mistrovské dílo. Naprosto topový design, do kterého jsme se hned zamilovali!

Pak už následovala naprosto famózní laserová show, na jejímž konci se ze dřeva zrodilo dokonalé zobrazení naší královny. Samochvála sice smrdí, ale v tomto případě si ji neodpustíme – Lysá hora z naší dílny je totiž fakt poctivá precizní práce. Vypadá skvěle na fotkách, ale ještě lépe doma!

Když nemůžeš k hoře, dej si ji do obýváku

Jak jsme již zmínili, Lysá hora je naší první dámou a vlaštovkou v jednom. A i když je pro nás osobně tou jedinou, v naší nabídce se brzy dočkáš i jiných krasavic.  Máme v tomto ohledu totiž velké plány! Trpíš-li ale nedočkavostí a tvůj domov by potřeboval vyzdobit nějakou tvou srdcovkou už teď, neváhej a vyslov své přání.  Rádi tvé oblíbené hory a pohoří vyrobíme přímo pro tebe na zakázku!