Unikátní dřevěné výrobky vytvořené dle tvých představ

Ne každý se chce opičit a mít domov přesně jako z lifestylového časáku. Jasně, na inspiraci je to fajn, ale tvůj domov by měl být jako ty – originální.  Přece se nespokojíš s něčím, co má doma každý! Máš-li jasnou představu o tom, jak by měl ten dokonalý dřevěný doplněk vypadat, svěřt se nám a nech si ho od nás vyrobit na zakázku. Jaké kousky se dřevem dokážeme ti ukážeme třeba hned v tomto článku!

 

Doplněk ze dřeva podle tvých představ

Náš Martin je na práci se dřevem čaroděj, takže si hravě poradí téměř s každou výzvou. Tedy pokud tvoje přání nebude přes fyzikální či naše fyzické limity – s tím si ani on, a že je to pro chlapa těžké přiznat, neporadí. Nicméně i na komplikovanější zadání si rád sedne s naší grafičkou a jistojistě najde způsob, jak se tvé představě co nejvíce přiblížit. Nemusíš se tedy bát, že by tvůj vysněný výrobek musel navždycky zůstat v říši idejí!

Máš-li tedy už teď nějaký nápad, určitě si ho nenechávej pro sebe. Stačí říct a my se dáme do práce!

Vyber si z našich originálních designů

Něco chci, ale nevím co – tenhle tíživý pocit, podobající se nespecifické chuti na sladké, dobře známe. A protože nechceme, abys ss ve výsledku musel/a spokojit s univerzálním designem z fotobanky, dali jsme hlavy a nápady dohromady a vznikl z toho katalog našich originálních dřevěných produktů, které nikde jinde nenajdeš. A pokud ano, pak se po nás dotyční pěkně opičí!

Inspiruj se oblíbeným místem

Jelikož jsme Slezané a jsme hrdí na náš původ, najdeš mezi našimi produkty například luxusní dřevěná vyobrazení našich oblíbených míst. Takovou první vlaštovkou pro nás byla Lysá hora, kterou tady u nás máme přímo před nosem. A ač na ni nedáme dopustit, pustili jsme se už i do dalších krásných hor, a ani větší města našemu laseru v budoucnu rozhodně neuniknou! Takže pokud máš nějaké své oblíbené místo, rádi ti z něj uděláme originální obraz na zeď.

TIP: Seznámili jste se s partnerem na nějakém zajímavém místě? Nechte si ho vyrobit jako připomínku vaší věčné lásky na zeď!

 

Dokonalé propojení s přírodou i vesmírem pomocí stromu života

Dnešní doba má brutální tempo a zvláště ti, kteří žijí ve městech, se v něm občas trochu ztratí. Nejsme žádní experti na duchovno či lidskou duši, ale pokud hledáš způsob, jak se propojit s přírodou a vesmírem, možná by tě k tomu mohl namotivovat strom života z naší dílny.

Skvělé dárky i originální doplňky pro milovníky přírody

Nemáš místo na zdech nebo hledáš milý dárek pro kamarádku či kolegyni? Pak jsou výrobky ze dřeva jasná volba! Například takový dřevěný zápisník či fotoalbum s gravírováním potěší snad každého. Navíc fantazii se meze nekladou, takže pokud se ti zalíbil nějaký design, použít ho můžeme i na jiné výrobky. Je libo originální pouzdro na mobil, podtácky či dřevěné vizitky? Jen do nás!

Společně vyladíme vaši svatbu

Když potkáš toho správného člověka, svatba je neopakovatelným zážitkem na celý život. Snad dámy nezklameme, když přiznáme, že o tom něco už víme. A právě proto, že víme, chceme, aby byla tato událost i pro tebe a tvou drahou polovičku naprosto perfektní.

S výběrem partnera, místa či svatebního menu ti sice nepomůžeme, ale můžeme vám vyrobit dokonalé cedulky, doplňky nebo drobné vzpomínkové dárečky pro svatebčany. Prostě cokoliv, na co si vzpomenete…