Vyzdob si svůj domov siluetou tvého města na míru

Domov má spoustu podob a jen ty víš, která z nich patří tomu tvému. Že umíme dělat krásné obrazy českých hor ze dřeva už jistě víš – však dobré zprávy se šíří rychle, a to hlavně na internetu. Víš ale, že ti náš Martin moc rád vyrobí i siluetu jakéhokoliv města? Stačí si o něj napsat!

Obraz, který rozbuší srdíčko

Ať už pocházíš z “Prahe“, jezdíš domů „šalinó“ nebo je tvým domovem „černá džungle“ jak cyp, určitě nám dáš za pravdu, že tvoje rodiště bude pro tebe vždycky nejkrásnější, ať už do něj jezdí turisté za památkami UNESCO nebo ne. Domov totiž není o povrchové kráse, nýbrž o tvých pocitech. A teď si představ, že svůj milovaný domov můžeš mít stále na očích a těšit se z jeho (leckdy netypické) krásy!

Jak to funguje?

 Pokud nenajdeš v naší nabídce místo, po kterém tvoje srdce touží, neváhej kontaktovat našeho Martina přes náš kontaktní formulář nebo mu rovnou zavolej. Připrav se ale na to, že obraz na přání je o něco dražší než ty, které již máme na e-shopu. Takže než se dáš do řeči s Martinem, pořádně si rozmysli, jak by měl tvůj obraz vlastně vypadat, ať máš z výsledku naší práce opravdu radost.  Jestliže máš nějakou speciální představu (například určitou ulici nebo část města), budeme moc rádi za poskytnutí fotografií!

Co všechno je zahrnuto v ceně?

Hned potom, co nám sdělíš svou představu (včetně materiálu a velikosti) a dohodneš se s námi na ceně, Martin kontaktuje naši ilustrátorku, která pro tebe vytvoří první návrh obrazu. Připrav se na to, že zpracování tvého zadání možná chvilku potrvá – záleží na naší vytíženosti. Neboj se ale, více než 14 dní to nebude.

Jakmile budeme mít návrh připravený, zašleme ti ho emailem (či přes WhatsApp) ke schválení. Budeš-li mít jakékoliv připomínky, naše ilustrátorka obraz ráda upraví podle tvého přání. Je ovšem důležité, aby sis všechno dobře rozmyslel(a), jelikož úpravy dle tvých připomínek do obrazu zdarma zapracujeme pouze jednou. Další nápady po první revizi ti již můžeme naúčtovat (nebudou-li souviset s kvalitou provedení zakázky).

Jak dlouho bude trvat výroba?

Poté, co si společně schválíme návrh, vytvoříme z ilustrace vektorovou šablonu, kterou hned, jak budeme mít volnou kapacitu, zadáme do výroby. I v tomto případě se možná budeš muset trochu obrnit trpělivostí – zpracování objednávky totiž může trvat i několik týdnů. Neboj se ale, budeme tě o všem včas informovat! Jestliže plánuješ obraz někomu věnovat jako dárek, určitě nám to řekni a my se ti pokusíme dát prioritu. A pokud nemáš rád(a) čekání, můžeš si objednat EXPRES zpracování. To je ovšem za příplatek.

Inspiruj se ostatními

Zajímá tě, jaké „srdcovky“ jsme již zpracovali a jak to dopadlo? Podívej se do naší minigalerie! Aktuální zpracované zakázky si také můžeš prohlédnou v příspěvcích na našich sociálních sítích. Tak nás nezapomeň sledovat!