Udělej letos pod stromečkem radost originálním dárkem s vůní lásky!

 

Vánoce jsou ty nejkrásnější svátky v roce. Teoreticky. Pokud se i tobě stresem rozbuší pokaždé, když si vzpomeneš na přeplněné obchoďáky a seznam členů rodiny, pro které budeš muset zase něco vymyslet, pak ti musíme gratulovat. Letos tě totiž šílenství za doprovodu koled v nákupáku nečeká! Všechny dárky totiž můžeme vymyslet spolu. Tady a teď. S láskou a bez stresu!

Jsi dřevo na vymýšlení dárků? Obdaruj své blízké originálními výrobky ze dřeva!

Vymyslet dokonalý dárek pro maminku, tatínka nebo babičku není žádná legrace. Zaprvé příležitostí, kdy své blízké chceš (nebo musíš) obdarovat je v roce víc než dost, a zadruhé – brzy po tom, co si oddychneš, že to máš za sebou, ti dojde, že za 365 dní je to tady zas. Ale neboj se, letos ti s vymýšlením a výběrem dárků pomůžou 2Opice! Tedy konkrétně Martin, který vymýšlení, a hlavně vyrábění dárků miluje a ví přesně, čím můžeš letos své blízké potěšit.

Dárky pro ženy, které vyzařují lásku a pohodu

Možná sis říkal, že letos manželce můžeš zase po stopáté koupit nějakou šálu nebo svetr, ale upřímně… Výběr módy nech raději na ní, abys jí místo radosti nenadělil starosti s výměnou za něco, co se jí opravdu líbí. Ale víš, čím ji fakt můžeš potěšit? Krásnou, voňavou dekorací na zeď ze dřeva, díky které si zútulníte domov!

A protože víme, že bys rád nějaké konkrétní nápady, zde jsou naše TOP 3 TIPY na dárky pro všechny ženy, které rády doma pečují o pohodové vibrace či tak trochu věří na horoskopy a jiné ezo věci.

 

Mandala

Dekorace na zeď v podobě mandaly jsou velkým hitem. Má je totiž doma snad každá influencerka! Takže je to trendy dárek jak pro manželku, tak i sestru nebo švagrovou. Ale jelikož se jedná o symbol úplnosti a vesmíru, který lahodí lidským očím již po tisíce let, potěší i srdce babičky. Martin pro tvoje ženy může vyrobit jak klasickou mandalu pohody, tak i třeba originální spletitou, mystickou, života nebo třeba radosti. A pokud v naší nabídce nenajdeš design, který by se ti líbil, můžeme ti mandalu vytvořit na míru dle tvého návrhu!

 

 Strom života a další duchovní symboly

 

Když už jsme u té mystiky a pohodového vlnění, pak ani designovým stromem života rozhodně pod stromečkem náladu nezkazíš! Tento symbol totiž v lidech navozuje vnitřní klid. Opět si u nás můžeš vybrat z několika designů – od jemného stromu života s ptáčky po rozvětveného Buddhu! A pokud má dotyčná doma stále holé zdi, můžeš jí rovnou udělat radost originální dekorací v podobě třídílného stromu života připomínajícího zamilovaný pár. Takže třeba jako dárek pro přítelkyni je naprosto ideální!

 

 Polygonální zvířátka pro milovnice všeho živého

Potřebuješ obdarovat ženu, jež je milovnicí domácích a jiných mazlíčků? Udělej jí radost polygonálním zvířátkem, které se obzvlášť hodí do jednoduše laděného bytu! U nás najdeš jak roztomilé dalmatiny, tak třeba i hlídacího boxera. Stejně tak máme skvělé dárky pro každou kočkomilku či koňařku. A jestliže máš doma malou princeznu, která zbožňuje jednorožce, pak pro tebe máme skutečný klenot! Dokážeme ti také vytvořit jakékoliv zvířátko na přání, ale počítej s tím, že to den před Vánoci nestihneme. Takže pokud máš nějaký nápad, napiš nám co nejdříve!

 

polygonální zvíře- pes.blog

 Živí domácí mazlíčci pod stromeček nepatří, avšak ti polygonální jsou dobrý nápad vždycky! Tvým blízkým udělá radost a oživí jejich domov. 

 

Dárky pro muže, kteří milují cestování i svou rodnou zem

Myslíš si, že každý chlap touží pod stromečkem najít ponožky nebo láhev sotva zletilé whisky? Jsi vedle jak ta jedle! I muži jsou estéti a rádi se podívají na něco pěkného. Pokud hledáš dárek pro přítele či bratra cestovatele, nebo se ti nedaří nic vymyslet pro tatínka či dědečka, pak nám věř, že následující naše tři tipy na dárky je pod stromečkem naprosto dostanou. A hlavně udělají radost!

 

Polygonální mapa na zeď

Ať už je muž od malička milovníkem zeměpisu nebo dobrodružným cestovatelem, určitě mu doma nesmí chybět mapa. Pokud se ti však nákup té papírové zdá poněkud málo, máme pro tebe, a hlavně tvého chlapa opravdu něco speciálního. Polygonální mapu, která je zároveň designovým doplňkem na zeď! Vlastenci  či peciválovi jistě udělá radost mapa ČR. A pro světoběžníka zase máme naprosto luxusní mapu světovou!

 

Dřevěný obraz hor či města

Chceš udělat radost muži, který by nejraději celé dny trávil chozením s batohem někde po horách? Pak je unikátní dřevěný obraz s designem oblíbených českých hor a pohoří jasná volba! Dekorace na stěnu v podobě Lysé hory, Pradědu či Velkého Javorníku ale potěší i tatínka či dědečka, kteří se v jejich blízkosti narodili. Stejně tak jim udělá radost jejich rodné město. Nedá-li tvůj chlap dopustit na Ostravu nebo třeba Brno, určitě neváhej a koukni na naše návrhy! A pokud nemáme na e-shopu přesně to, co bys hledal(a), můžeš našemu Martinovi napsat a on ti vytvoří obraz na míru!

 

Obraz s optickou iluzí či abstraktními tvary

Muži milují záhady a rádi potrápí své mozkové závity. Proto je pro ně dřevěný abstraktní obraz opravdu skvělou volbou! A pokud víš, že se obdarovaný zajímá i optické iluze a jiná vizuální kouzla, pak pro něj u nás najdeš fakt pecka dárek – z Martinovy Spirály či Boule ho bude pod stromečkem přecházet zrak!

 Polygonální mapa ČR.blog

 

Dárek pro všechny, bez rozdílu pohlaví

Pokud svět a dávání dárků zrovna nedělíš podle genderu, máme pro tebe i tip na dárky, které jsou takzvaně unisex. Jsou totiž skvělé pro všechny!

 

Dřevěný cestovatelský deník s vlastním motivem

Čím kromě mapy udělat radost člověku, který ze všeho nejraději cestuje? Pokud nemáš zrovna peněz na rozdávání a nemůžeš tak dotyčnému přihodit pár kaček na příští cestu, určitě nic nezkazíš originálním cestovatelským deníkem. Motiv ti vyrobíme na přání! Na přední stranu můžeme vygravírovat třeba i portrét nebo oblíbené místo obdarovaného. : )

 

Personalizované dřevěné fotoalbum

Možná máš plný foťák či telefon společných fotek a přemýšlíš, co s nimi. Co takhle je věnovat v krásném dřevěném fotoalbu? Náš Martin je na ně skutečný machr a vymazlí tvůj dárek k dokonalosti. Vykouzlí na něm jakýkoliv motiv či věnování, které udělá z fotoalba skutečně osobní dárek. A mimochodem- personalizované fotoalbum potěší, i když v něm žádné fotky nebudou. 😊

Originální dřevěný poukaz na nákup na e-shopu

Nechceš své blízké odbýt pouhým papírovým voucherem či pdfkem na emailu? Náš Martin si pro tebe připravil originální řešení v podobě poukazu ze dřeva! Stačí si zvolit, jakou hodnotu by měl mít a vánoční dárek je vyřešen!

 

Máš konkrétní představu dřevěného dárku, ale nemůžeš ho v naší nabídce najít? Napiš si nám o něj a Martin ti ho rád na zakázku vykouzlí! Nezapomeň také sledovat náš instagram, kde můžeš vidět dárky na zakázku, které na e-shopu (zatím) nenajdeš, ale můžeš si o ně napsat. Tak ať jsou tvé Vánoce letos opravdu veselé a plné radosti!